Milliomos Akadémia

Milliomos Akadémia

Hálózatépítőknek:

Hogyan szerzünk 100-120 új minőségi érdeklődőt
minden egyes hónapban egy  automatizált online rendszerrel?

Nézd meg az alábbi videót:

Szeretnéd ha személyre szabottan segítenénk Neked a következő szintre lépni?

(A helyek száma limitált)

Ismerd meg a stratégiát, amit velem együtt már
több tucat ügyfelem alkalmazott sikeresen annak érdekében, hogy megtöltsék a naptárjukat minőségi érdeklődőkkel,
és mindezt teljesen automatizáltan.

 Talán kicsit hihetetlenül hangzik, hogy tudunk Neked segíteni abban, hogy teljesen automata módon meg tudd tölteni a naptárad minőségi, előszűrt érdeklődőkkel, akikből folyamatosan lesznek új termékfogyasztóid vagy munkatársaid.

 

Szkeptikus vagy?

 

Ez csak természetes!

 

De olvass tovább, garantálom, hogy meg fogja érni…

Mindezt egy teljesen új megközelítéssel érjük el,
amit nagy vonalakban meg is osztok Veled ezen az oldalon…

Ezt a stratégiát most még nagyon kevés hálózatépítő használja arra, hogy termékfogyasztókat vagy üzlettársakat szerezzen online, kiszámítható módon…

Akik viszont sikeresen alkalmazzák, ők örökre elfelejthetik az ismerőseik „zaklatásával”, a névlista írással és az ismeretlenek bejelölgetésével járó nyomást és stresszt…

A legjobb az egészben, hogy ők képesek ezáltal kevesebb munkával többet keresni, és egy olyan életet élni
amilyenről mindig is álmodtak!

Néhány visszajelzés az ügyfeleinktől

[Woo_stamped_io type=”widget”]

(A helyek száma limitált)

Az én nevem Kovács Gergely, és a hivatásom, hogy visszaadjak, és segítsek azoknak, akik ugyanabban a „leendő ügyfél kergető mókuskerékben” ragadtak, ahonnan nekem sikerült kiszabadulnom 5 évvel ezelőtt. 

Mire számíthatsz ha sikerül bekerülnöd a mentor programunkba, és hozzáférést kapsz a stratégiánkhoz?

3 egyszerű lépés a siker felé

1, Az ajánlatod és a fő üzeneted meghatározása

Segítünk a célközönséged meghatározásában, egy ellenállhatatlan ajánlat kialakításában, a figyelmet felkeltő és megragadó szövegeid megfogalmazásában, így könnyedén pozicionálhatod magad szakértőként a számodra ideális célközönség szemében.

2, Egy jól teljesítő online érdeklődő szerző rendszer felépítése automata utánkövetésekkel

Átadunk Neked egy előre elkészített, bizonyítottan működő online rendszert automata utánkövetésekkel, aminek a segítségével automatikusan meg tudod majd tölteni a naptárad minőségi, előszűrt érdeklődőkkel akkor is, amikor teljesen mással foglalkozol. 

Nem kell majd weboldalt építened a nulláról, vagy emaileket írnod, egyszerűen csak átírod az adott részeket a saját ajánlatodra, és már használhatod is őket.

3, Terelj célzott forgalmat az online rendszeredre, nézd ahogy jönnek majd az időpont foglalások, és értékesítsd az ajánlatod

A legújabb Facebook hirdetési stratégiákat tanítjuk meg Neked annak érdekében, hogy minél olcsóbban és célzottabban tudj forgalmat terelni az online érdeklődő szerző rendszeredre. Ez hamar meg fogja tölteni a naptárad érdeklődőkkel, akikkel már csak fel kell venned a kapcsolatot, és értékesíteni nekik az ajánlatod. 

A rendelkezésedre bocsátjuk majd a bizonyítottan működő értékesítési stratégiánkat, amit több, mint 1.000 hívás alapján állítottunk össze. Ennek a segítségével akár a beérkező előszűrt érdeklődőid 20-25%-ának is könnyedén tudod majd értékesíteni az ajánlatod.

Végre teljesen megtöltheted a naptárad minőségi érdeklődőkkel, és közülük lehet akár 15-20 új belépőd is havi szinten teljesen kiszámítható módon!

Nincs többé kínos beszélgetés a középiskolai volt osztálytársakkal, ráírogatás idegen emberekre, vagy különböző Facebook csoportokban való posztolgatás annak reményében, hogy hátha meglesz a következő belépő az üzletedbe…

Amennyiben elkezded használni az általunk sikeresen alkalmazott és tanított új módszert, akkor búcsút inthetsz mindennek, és elkezdheted felkészíteni a naptárad a beérkező érdeklődők tömegeire, a pénztárcád pedig a megnövekedett jövedelmed befogadására. 

Jól hangzik? Akkor beszéljünk!

Hogyan történik egy konzultáció velünk? 

Nem az a cél, hogy kiszúrjuk a szemed
jól hangzó ígéretekkel…

Ahelyett, hogy egy hosszas értékesítési szöveget hallanál tőlünk, arról hogy mi mennyire másak és jobbak vagyunk
mint mások…

Első körben alaposan átbeszéljük a jelenlegi helyzeted, az üzleti céljaid, majd amennyiben úgy látjuk a válaszok alapján, hogy képesek vagyunk Neked segíteni, akkor megnézzük hogyan tudnánk együtt dolgozni annak érdekében, hogy minél gyorsabban elérd a céljaid.

Kattints az alábbi gombra, foglalj időpontot, válaszolj meg pár kérdést, és találkozunk az ingyenes konzultáción!

(A helyek száma limitált)

Hamarosan beszélünk!

U.I.: Találkozunk a konzultáción. Már alig várjuk, hogy beszéljünk Veled. Kérjük amennyiben időpontot foglalsz nálunk mindenképp jelenj majd meg a konzultáción.

Ha közbe jönne valami, és mégsem lenne jó a lefoglalt időpont, akkor kérlek foglald át egy másikra, de semmiképp se feledkezz meg a konzultációról.

Amennyiben valaki nem jelenik meg a híváson, abban az esetben nem lesz lehetőség bepótolni az elmaradt konzultációt. 

U.U.I.: Légy majd egy csendes környezetben a hívás alatt. Legyen nálad valami amivel jegyzetelhetsz.

Várom már, hogy segítsünk Neked a következő szintre lépni!

(A helyek száma limitált)


Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.