Milliomos Akadémia
mentor program

Mentor programunk rövid bemutatása

      Érd el akár a havi 7 számjegyű bevételt hálózatépítőként vagy értékesítőként a Milliomos Akadémia mentor programja segítségével. Eddig már több, mint 100 tanítványunknak segítettünk új szintre lépni
és elérni a kitűzött bevételi céljaikat a partnercégükkel.

Teljesen személyre szabott 42 napos útmutatás, ami alatt folyamatosan fogjuk a kezed, és segítünk fejleszteni a készségeiden marketing, értékesítés, csapatépítés, online ügyfélszerző rendszerek építése és produktivitás területeken.

Lényegében mindent biztosítunk számodra, amik ahhoz szükségesek, hogy sikereket, eredményeket
és bevétel növekedést érj el kiszámítható módon. ⁣

Tanítványaink eredményei
magukért beszélnek

Az eddigi 100 tanítványunk közül jelenleg 16-an több, mint 1.000.000 forintot keresnek havi szinten a partnercégük által, 45-en pedig 6 számjegyű jutalékot visznek haza minden egyes hónapban.

Egyaránt segítünk kezdőknek, haladóknak, és olyan vezetőknek is, akik már évek óta benne vannak a szakmában.

Tanítványaink rendkívüli eredményessége annak köszönhető, hogy folyamatosan fogjuk a kezüket már a kezdetektől, azokat a legkorszerűbb online marketing stratégiákat oktatjuk amiket mi is használunk a saját vállalkozásainkban, és alázatosan foglalkozunk mindenkivel, aki úgy dönt, hogy velünk szeretne együtt dolgozni.

Nem bonyolítjuk feleslegesen a dolgokat, kizárólag azokra a folyamatokra fókuszálunk, melyek az eredményekért felelősek, és mindenkinek az egyéni szituációja és céljai alapján határozzuk meg az irányt.

Személyre szabott szakértői mentorálás

A programunk egy 6 hetes mentorálást foglal magába Gergővel és a csapatával.

Ezen időszak alatt alaposan megvizsgáljuk a jelenlegi helyzeted, és kialakítjuk a lehető legrövidebb lépésről-lépésre ütemtervet arra vonatkozóan hogyan érheted el a kitűzött bevételi céljaid.

Hozzáférést fogsz kapni az „Ügyfélszerzés mesterkurzus” tananyagunkhoz, a csapatunkhoz, a rendszereinkhez és folyamatainkhoz, végül de nem utolsó sorban pedig a zárt közösségünkhöz.

Gergő és a csapata folyamatosan elérhető lesz, és biztosítani fogja számodra, hogy minél hamarabb érj el kiemelkedő eredményeket a partnercégeddel.

Egy előre kikövezett, már sokaknál bizonyított úton fogunk végig kísérni, melyet teljesen a személyedre szabunk.

Ajánlatunk

Foglalj le egy időpontot az ingyenes konzultációnkra

Ez egy teljesen kötelezettségmentes hívás, ahol nyugodt körülmények között átbeszéljük a jelenlegi elakadásaid,
és segítünk összeállítani egy megvalósító tervet a céljaid elérése érdekében.

Tanítványaink visszajelzései a mentor programunkról

[Woo_stamped_io type=”widget”]

©2023 Milliomos Akadémia | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat
Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.